U bevindt zich hier:
Logo MarkUp

Webdesign

De eerste indruk van uw website is bepalend voor de klik met uw beoogde doelgroep. Een ontwerp dat aansluit op deze doelgroep zal het resultaat van uw website positief beïnvloeden.

Functioneel

Het ontwerp dient allereerst functioneel te zijn. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan de vooraf bepaalde doelstellingen, de afgesproken websitestructuur en de te publiceren inhoud. Op deze manier heeft uw website de meeste kans om het beoogde resultaat te behalen.

Smaak

Naast functioneel moet het ontwerp ook aansluiten bij de smaak van uw beoogde doelgroep. Een aantrekkelijk ontwerp is essentieel voor het succes van uw weboplossing. Afhankelijk van de doelstellingen van uw ontwerp worden zaken verwerkt als lay-out, kleur, lettertype, afbeeldingen, et cetera.

Een aantrekkelijk ontwerp zal:

  • De aandacht van uw doelgroep vangen en vasthouden;
  • Uw doelgroep enthousiasmeren naar een volgende pagina binnen uw weboplossing door te klikken;
  • Uw doelgroep motiveren en inspireren contact met u op te nemen of een reactie achter te laten;
  • De kwaliteit van uw bedrijf presenteren en het vertrouwen versterken.

Over MarkUp

MarkUp is geen webdesigner!

Voor maatwerk werken wij samen met marketing- en reclamebureaus, webdesigners en ontwerpers. Als u al een ontwerper hebt kan MarkUp in samenwerking met uw ontwerper het ontwerp voor uw weboplossing realiseren.

Als u op het ontwerp wilt bezuinigen of snel een website wilt kunt u ook gebruik maken van een zogenoemde template. Dit zijn standaard ontwerpen die we kunnen gebruiken bij de realisatie van een website. Ga naar http://www.templatemonster.com/website-templates.php voor een overzicht van templates.

Gratis evaluatie
Webtuning